Vásárlás most és a forradalom után

the-singing-annoying-thing
fotó: StePagna

Már van Che Guevarás pólóm, sokszor vagyok borostás és ápolatlan, ezért úgy döntöttem, hogy eljött az én időm: forradalmat robbantok. Na nem azért, mert a választások óta Magyarország egyre inkább kezd Batista Kubájához hasonlítani, hanem mert tarthatatlan állapotok uralkodnak a kereskedelem területén. Igen, ma vásárolni voltam.

Elmondom, mi van most:

Mindenki árul minden szart. Pécs nem egy világváros, de ha az ember venni akar valamit (mondjuk egy sapkát), akkor a város 100 különböző sarkában lévő mind a 115 boltot meg kell látogatni, mire rájövünk, hogy mind ugyanazt a 16-féle ronda sapkát árulja. Erre persze az egész napunk rámegy, venni nem vettünk semmit, vagy ha mégis, hát nem azért, mert megtaláltuk álmaink sapkáját.

A forradalom után ez lesz:

Egy boltban csak egyféle terméket lehet majd kapni, de minimum 1000-féle változatban. (Hatalomátvétel után ezt jobban kidolgozni! Méretváltozat nem számít bele, és bizonyos témák szerinti csoportosítás sem árt: pl. cipőboltban lehessen papucsot és zoknit is árulni, de a termékfajtánkénti 1000-es limitből nem adok!) Egyféle boltból városrészenként csak egy lehet.

A tervemmel egyelőre egyedül vagyok (vacsora után remélem, hogy szamárfülesnét azért be tudom majd szervezni, hiszen a nagy Commandante feleségeként a hatalomátvétel után bárhol, bármit ingyen megkap majd), úgyhogy kommentben lehet csatlakozni.

Reklámok

2 Replies to “Vásárlás most és a forradalom után”

MINDEN vélemény SZÁMÍT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s