Így borotválkozik egy igazi férfi

Fath Ali Shah Qajar Aga Khans Great Great Grandfather
forrás: tikitoy998

Hetente egyszer borotválkozok, ami miatt bizonyos köröktől rendre megkapom a megjegyzéseket, ezért kicsit jobban kielemeztem a helyzetet.

Tegyük fel, hogy minden nap átlagosan 10 percet töltenék borotválkozással. Ha nem számolom azokat az éveket, amikor más fog majd megborotválni, kábé 60 borotválkozásra érdemes évem lesz összesen. Ez azt jelenti, hogy az életemből pontosan ((10*365*60)/60)/24, vagyis 152 napot (közel fél évet!) töltenék ezzel a felettébb kellemetlen elfoglaltsággal.

Uramatyám, szerencsére magamtól is van annyi eszem, hogy hetente csak egyszer borotválkozzak, amivel ezt az időt máris 22 napra csökkentettem, de az a helyzet, hogy még ezt is túlzásnak találom.

Aztán egyik reggel azt olvasom, hogy nálam sokkal okosabb emberek tudományosan bizonyították, hogy a nők számára egy férfin nincs a 10 napos borostánál vonzóbb látvány a világon. Azóta erősen gondolkodom, hogy a két borotválkozás közötti 7 napot kitoljam 11-re (±1 napot nehéz szemre megmondani), így minden 10 napos periódusban lenne 3 jó napom, és az életemben borotválkozással töltött napok száma máris lecsökkenne 14-re.

Aztán tegnap reggel ezt látom:

(Fordítás:
Hogy borotválkozik egy igaz férfi? Úgy, hogy nem borotválkozik.)

Reklámok

4 Replies to “Így borotválkozik egy igazi férfi”

  1. Aztán hazamegyünk és úgy találunk mint az a fenti alak a trónon. Akkora szakállad lesz…és addigra még kardot is szerezhetsz…

MINDEN vélemény SZÁMÍT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s