Rántáscsökkentés

RÁNTÁSHÁBORÚ!
…hogy jobban is teljesítsen!

Biztosan naiv vagyok, de ha elmegyek egy étterembe – legyen az akár munkahelyi menza – valahogy mindig arra számítok, hogy jobb lesz a kaja, mint amit én otthon össze tudok ütni. Elvégre profikról van szó, akik ezt tanulták, és ezt csinálják egész életükben. Azt most hagyjuk, hogy ez nagyon ritkán jön össze, de amivel teljesen ki tudnak téríteni a hitemből az a RÁNTÁS!!!

Ha egyszer én leszek a Kommandante, tutira betiltom. Meg vagyok győződve róla, hogy ezért csökken a GDP-nk, és nagyjából ezért 10 évvel kevesebb nálunk a várható élettartam is, mint például az olaszoknál.

Ha csak egyet utazhatnék vissza az időben, nem lottóötösre pazarolnám, hanem hogy felkutassam azt aki feltalálta. Áthoznám a jelenbe, és elítélném emberiség elleni bűncselekmény miatt. A kiszabott büntetési tétele életfogytig tartó natúr rántás napi háromszor lenne. De most komolyan, kinek jut eszébe olyan sötét, ördögi fondorlat, hogy zsírban felmelegített vizes lisztet adjon étel helyett az embereknek? Ez a sztori lehetne a következő James Bond film.

A rántástól nem csak úgy néz ki a kaja, mintha szétkentek volna rajta egy döglött medúzát, hanem valószínűleg az íze is épp olyan. A legjobb változata, amikor a kocsonyás trutymót spagetti tésztára kenik – jó bőségesen, mert mi magyarok szép nagy adagokat adunk –, és carbonarának hívják!

Emberek, ébredjetek! 2014 legyen a Rántásháború éve!

Reklámok

MINDEN vélemény SZÁMÍT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s