Szalon

Szalon világos sör  3 | by korom
fotó: Dr. Korom János

A munkahelyemen mindig van egy kis mozgás, és így időnként van felvételiztetés is. Nem vagyok egy nagy interjúztató, és nem is nagyon szeretem csinálni, de azon az alapon, hogy igazából nekem mindegy mit mond a pályázó csak beszéljen, az egyik jól bevált kérdésem, amit mindig elsütök, hogy mi volt a legszörnyűbb munkahely, ahol valaha dolgozott, és ahová semmi pénzért nem menne vissza. Vagy ha ilyen nincs, akkor mi volt a legkevésbé jóemlékű hely, és miért.

Jópár interjút végigültem már, és azt kell mondjam, hogy szinte kivétel nélkül mindenki a Pécsi Sörgyárat mondta, ha szerepelt az előző munkahelyei között. A legutolsó ilyen (aznap már a második) csávónak egyenesen ökölbe szorult az arca a dolog említésére, és valami olyasmit mondott, hogy hát nagyon putri volt, és sörrel locsolták a csótányokat, meg hogy azóta nem is iszik Szalon sört.

Namost ez eléggé elgondolkodtató, és némileg magyarázatot adhat arra, hogy legutóbb miért nem ízlett az a dobozos Szalon, amit végre valami csoda folytán sikerült valahonnan beszereznem. Aztán persze arra is fényt deríthet, hogy miért nem lehet egyáltalán Szalon sört kapni sehol? Miért folyik mindenhol a csapból Soproni, meg Borsodi egy olyan városban, ami Magyarország legrégebbi sörgyárában Magyarország legrégebben bejegyzett sörét készíti?

Kár ezért a dologért na.

Reklámok

MINDEN vélemény SZÁMÍT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s